WMW - Krapina

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Bura u Krapini protiv nastupa turbo-folk pjevačice Sandre Afrika

sandra afrikaMnogi su nezadovoljni jer se koncert održava u sportskoj dvorani obrazovne ustanove, a protiv je i gradonačelnik

Sandra Afrika, turbo-folk pjevačica iz Srbije, podijelila je Krapinčane nakon što je objavljeno da će 13. ožujka održati koncert u sportskoj dvorani tamošnje srednje škole. Upravo je lokacija izazvala buru jer dio građana smatra da obrazovna ustanova nije mjesto za takve nastupe.

Kakvu to poruku šalje mladima? Da su kič, golotinja i neukus poželjni jer, eto, to je bilo u školi, znači da je u redu – jedan je od komentara nezadovoljnih kojih je iz dana u dan sve više, pa je reagirao i gradonačelnik Zoran Gregurović, koji se na svom Facebook-profilu ogradio od toga da Grad Krapina ili bilo koja gradska ustanova imaju veze s koncertom Sandre Afrike.

– Koncert je dogovorila škola, a kako, zašto i na koji način, ja osobno ne znam jer Grad nad srednjom školom nema nikakve ingerencije – objasnio je gradonačelnik i dodao da ne podržava koncert u sportskoj dvorani. Smatra ga “apsolutno neprimjerenim”.

– Nažalost, ukusi su takvi kakvi jesu i o njima ne želim govoriti – napomenuo je Gregurević, roker u duši koji, tvrdi, nikad ne bi “išao na cajke”, no one kojima je to “gušt slušati ne treba zbog toga kamenovati”.

Sandra Afrika često nastupa u Hrvatskoj, uglavnom u diskotekama. U veljači će pjevati u Splitu, a u Krapinu dolazi prvi put. Jedan joj je od najvećih hitova pjesma “Neko će mi noćas napraviti sina”, u kojem pjeva: “Haljina na podu, dobar znak za sreću, ko si ti, do jutra znati neću...”

U Zagorju ima i fanove kojima, kaže, neće biti problem izdvojiti 80 kuna za ulaznicu u pretprodaji, odnosno 100 na dan koncerta koji organizira privatna tvrtka koja je iznajmila dvoranu. Najavljuju se već i “kontraudarci”, pa se tako može čuti da će se taj dan u Krapini organizirati i prosvjedna rock slušaonica. Dijelu građana smeta i to što se turbo-folk koncert organizira u mjesecu u kojem se zbiva i manifestacija Kajkavske špelancije, posvećena promociji kajkavske kulture. Protiv koncerta izjasnile su se i neke od stranaka u Krapini.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
419189