WMW - Krapina

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Matija Hršak iz Krapine najbolji je mladi menadžer u zemlji

najbolji menadzerHrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika HUM-CROMA ove je godine najboljim menadžerom u kategoriji mladih poduzetnika proglasilo Matiju Hršaka (28) iz krapinske tvrtke M. I. Hršak d.o.o.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika HUM-CROMA ove je godine najboljim menadžerom u kategoriji mladih poduzetnikaproglasilo Matiju Hršaka (28) iz krapinske tvrtke M. I. Hršak d.o.o.

Ovo priznanje strukovnog udruženja ne doživljava osobno. Radi u obiteljskoj firmi zajedno s godinu dana mlađim bratom Ivanom i roditeljima.

- Radimo i paralelno preuzimamo dio posla, daleko od toga da su te zasluge moje. U firmi imamo fantastičnu ekipu ljudi koji rade, koji se trude, spremni su na obrazovanje, gledaju prema naprijed i mislim da bez njih ne bi bilo ni poslovnih rezultata - rekao nam je Matija, koji se od malih nogu vrzmao po obiteljskoj, tada obrtničkoj radionici.

Radne navike

- Kada sam počeo raditi i ja sam čistio pogon i radio sve što su mi rekli, nisam bio povlašten iako sam radio kod svojih - kaže mladi menadžer. Te radne navike koje je stekao kao početnik danas primjenjuje i kao šef.

- Apsolutno nema prepreka da netko bez iskustva dođe kod nas raditi, ako ima volju učiti. Politika firme je da ne zapošljavamo ljude zato što država daje 1600 kuna, smatramo da to nema smisla, jer koliko je radnik plaćen toliko i od njega možete dobiti - smatra Matija.

Među prvima dolazi u firmu, već prije šest sati, a odlazi kad stigne, ako treba opet se vraća. - Nemam previše slobodnog vremena i ne trošim ga ne neke posebne hobije, meni je moj posao zadovoljstvo i ispunjava me - kaže Matija.

Najveći segment poduzeća su metalne konstrukcije, krovovi i fasade. Spadaju u malo poduzeće, ali su u toj branši jedna od vodećih firmi, ne samo u Krapinsko - zagorskoj županiji već i na području Hrvatske.

Poslovi diljem zemlje

- Trenutno imamo otvorena gradilišta u Zadru, Varaždinu i Čakovcu. Radili smo kompletan naplatni prolaz na Istarskom ipsilonu te objekte na aerodromu u Dubrovniku. Nema dijela u Hrvatskoj gdje nismo bili angažirani. Tvrtka zapošljava 80 djelatnika, konkretno u proizvodnji je 30 ljudi, ostalo je uprava, logistika i transport. Imamo tu sreću što po cijeloj Hrvatskoj radimo za velike proizvođače i investitore, koji najmanje ulažu u Zagorju - kaže Matija.

Tvrtka ima otvoreno gradilište u Čakovcu, rade za investitora koji početkom 2015. namjerava zaposliti 500 ljudi.- Radili smo i za tvrtku iz Njemačke koja je svoju proizvodnju iz Vijetnama preselila u Međimurje i također otvaraju radna mjesta. Zagorje nije ni blizu Međimurju po investicijama - zaključuje mladi menadžer.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
419091