WMW - Krapina

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Ministar Zmajlović: Energetskom obnovom svojih domova građani si smanjuju troškove režija

zmajlovicU protekle tri godine na području Krapinsko-zagorske županije pokrenuto je 99 projekata energetske učinkovitosti i zaštite okoliša vrijednih 59 milijuna kuna koje Fond sufinancira sa 26 milijuna

Projekti energetske obnove obiteljskih kuća važni su iz nekoliko razloga. Njima potičemo obrtnike i poduzetnike u građevinskom sektoru i čuvamo radna mjesta. Građani energetskom obnovom svojih domova smanjuju potrošnju energenata i emisije štetnih plinova. Time se smanjuju iznosi režija i čuva okoliš. Ove godine omogućili smo da se na poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća mogu javiti svi građani koji to žele - izjavio je na sinoćnjoj tribini o projektima energetske učinkovitosti za građane u Pregradi ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović.

Ministar se osvrnuo i na projekte koje Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost provodi u Pregradi. Realiziran je projekt rekonstrukcije i dogradnje Dječjeg vrtića „Naša radost“.

Tu investiciju od 2,9 milijuna kuna Fond sufinancira sa 1,2 milijuna. Gradi se i Područna osnovna škola Stipernica. Taj je projekt vrijedan 2,2 milijuna kuna a Fond ga sufinancira sa 887.000 kuna. 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
419101